Üç kuşaktır ticaretle uğraşan büyük ailemiz, yıllar boyu emek vererek edindiği yüksek ticari deneyimini 2016 yılında zeytin ve zeytinyağı üretimde değerlendirmek üzere yola çıktı.
Çevre ve sağlık bilincini daima ön planda tutarak sezonunda dalından toplanan zeytinler, özel yer altı havuzlarında yalnızca tuz ve suyla bir araya getirilir. Zeytinlerin havuzdan çıkıp yıkandığı, seçildiği ve yağlanıp el değmeden ambalajlandığı ana kadar yapılan tüm işlemler zeytinin doğallığını koruyarak lezzetini ortaya çıkarmak üzere gerçekleştirilir.
Her aşaması özenle takip edilen Habitat Zeytinleri; 11500 metrekare açık, 1600 metrekare kapalı üretim alanına sahip fabrikamızdaki 800 metrekare kapalı ürün stoklama bölümünde saklanır.
Çıktığı yolculukta kendine has tadını ve kokusunu çok uzun süre muhafaza eden yüksek kaliteli zeytinlerimiz, yapay renklendirici ve alerjen madde içermeyen geniş ürün yelpazesiyle sofralarınızı tatlandırır.
Geleneklere göre kaliteli üretim
Gelecek nesillere de aktarılacak bir miras misali; geleneklere bağlı, olağanüstü kalitede üretim yapan, özverili bir tesis kuruldu.